Tel.:
China De Lenzen van het voorschriftoogglas fabrikant
Jiangsu Aogang Optical Glasses Co., Ltd.

Breng de duidelijke wereld terug naar u

Thuis

Jiangsu Aogang Optical Glasses Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Jiangsu Aogang Optical Glasses Co., Ltd.

Jiangsu Aogang Optische Glazen Co, Ltd is een van de toonaangevende professionele oogheelkundige lenzen fabrikanten in China, het is een technische fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van optische lenzen sinds 1996, onze fabriek heeft een oppervlakte van 12.000 vierkanten meter en onze dagelijkse output verhoogd tot 40.000 stuks. Het bedrijf is goedgekeurd volgens ISO9001, en onze producten zijn geregistreerd bij CE en FDA.


Met 20 jaar ervaring in vision-gebied, onze lenzen genieten van een hoge reputatie in overzeese markten, we verbeteren de ambachten continu om de kwaliteit te controleren. Wetenschap en technologie zijn altijd gecertificeerd voor het werkschip. Onze lenzen dekken een breed scala aan, waaronder enkelvoudige, bifocale lenzen, meekleurende lenzen, progressieve lenzen, afgewerkte lenzen, half afgewerkte lenzen, normaal vermogen en rx-vermogen.

We hebben ons eigen laboratorium, ons professionele techniekteam bestaat uit 25 ingenieurs met hun teams en biedt klanten een geïndividualiseerde service.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Aogang

Aantal werknemers : 300~400

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-8,000,000

Opgericht Jaar : 1996

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

Jiangsu Optische Aogang is een professionele optische lensfabrikant met 20 jaar van ervaring in China en meer dan 10 jaar van het uitvoeren ervaring, het behandelen van de gebieden 12000 vierkante meters en het hebben van meer dan 300 werknemers.

 

Een brede waaier van productcatalogus is etc. één van onze voordelen, met inbegrip van index 1,499, 1,56, 1,60, 1,67, 1,71, 1,74, en bifocale, progressieve, fotochromische, half afgewerkte lens, die vergadering verschillende behoefte van onze klanten kunnen waarborgen.

 

Een bos plaatst van moderne machines zal ervoor zorgen goede kwaliteit van onze producten. De grote productiecapaciteit zal de concurrerende prijs waarborgen wij u en de bevredigende levertijd kunnen aanbieden.


Op dit moment, zijn onze producten etc. uitgevoerd naar 13 landen, met inbegrip van het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Polen, Amerika, Brazilië. Wij zijn verlangend om zakelijke relatie met u te bouwen. Optische Aogang beoogt het dienen van uw bedrijf!

 

bedrijfsdiensten

Waarom ons kies

 

1. Wij zijn een fabrikant die met meer dan 10 jaar ervaring uitvoeren. Alle lenzen worden uitgevoerd naar Europese landen, Japan, Korea, het Noorden en de markt van Zuid-Amerika, van het Midden-Oosten, van Zuidoost-Azië en van Afrika. Wij waarborgen de kwaliteit over de hele wereld aan alle kopers, en kregen een hoge reputatie over kwaliteit van kopers in de verleden het uitvoeren tijd.

 

2. Wij zullen beginnen het product te volgen die elke dag verwerken tot onze klant de goederen ontvangt en de productkwaliteit na het beëindigen van de betaling verifieert. U kon ons via Internet-praatjehulpmiddelen contacteren op om het even welk ogenblik, bijvoorbeeld Skype, Whatsapp.

 

3. Ons producerend proces is in vacuüm stofvrije winkel, als bereid materieel, gemengd materiaal voor en neem. Vier keer kwaliteit die tijdens productieproces aan contral lenskwaliteit controleren.

 

4. Wij keuren OEM &ODM orden goed. Eigenlijk worden het grootste deel van onze producten aangepast. Wij zullen ons beste proberen om uw vereisten over het materiaal, de grootte en de druk te vervullen.

Bedrijfteam

ONZE TEAMS

 

1. RX LABORATORIUM

Het professionele techniekteam omvat 25 engieers met hun eigen teams, die klanten aanbieden de geïndividualiseerde dienst.

 

2. UC DE BASIS VAN DE LENSproductie

Meer dan 200 eerste lijn technische personeelsleden, 10 professionele ingenieurs, die onze klanten voorzien van hoogte - de voorraadlenzen van de kwaliteitsmassa.

 

3. HARDE DEKLAAG EN DE DEKLAAG WORKSHIP VAN AR

Professioneel team met 100 werknemers, 5 ingenieurs, die klanten voorzien van hoge overbrengingslenzen en de lenzen van de goede kwaliteitsdeklaag.

 

4. PROFESSIONEEL DE DIENSTteam

Meer dan 30 professionele mensen zullen u onze beste dienst before and after onze producten van de klantenaankoop van ons bedrijf aanbieden. 

Jiangsu Aogang Optical Glasses Co., Ltd.
Het oosten van Nongangxiao, Situ-Stad, Danyang-Stad, Jiangsu-Provincie, China
Tel.:86-511-86550315-9:00~17:00
China Van Goede Kwaliteit Prescription Eyeglass Lenses Leverancier. Copyright © 2018 - 2019 prescription-eyeglasslenses.com. All Rights Reserved.